Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης 2009
ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ
Στόχος η ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής

Καθημερινά συνεχίζονται οι περιοδείες της ΚΟΘ του ΚΚΕ

Τα αμαξοστάσια του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) σε Φοίνικα και Σταυρούπολη επισκέφτηκε, χτες, η βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου, ενόψει του πανεργατικού συλλαλητηρίου του ερχόμενου Σαββάτου.

Η Σ. Καλαντίδου κάλεσε τους εργαζόμενους να ενταχθούν στον αγώνα, μαζί με το ταξικό κίνημα και να παλέψουν για την ανατροπή της πολιτικής που καταδικάζει τις εργατικές, λαϊκές οικογένειες στη φτώχεια, στην απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, που αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, υπονομεύει το δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν Υγεία και Παιδεία. Προειδοποίησε ότι η επίθεση που θα ακολουθήσει στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις, όποιο κόμμα κι αν είναι στην κυβέρνηση, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, θα είναι ακόμη πιο βάρβαρη.

Αύριο, Πέμπτη 3 του Σεπτέμβρη, κλιμάκια στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στη Γεωτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Την Παρασκευή 4 του Σεπτέμβρη, στις 10.30 π.μ., ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΜΕΒΓΑΛ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ